Haber

Şule Kayatürk (Sulemsi), Hakkındaki İddialara Helikopter Uçturarak Cevap Verdi!

Son dönemde varlıklarıyla gündeme gelen sosyal medya fenomenlerinden Şulemsi, varlıklarıyla ilgili çıkan haberler karşısında sessiz kalmadı. Şulemsi lakaplı Şule Kayatürk, hakkındaki iddialara önce yırtık çorap giyerek, ardından helikopter uçurarak yanıt verdi. Ayrıntılar?

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından birçok sosyal medya fenomeni de incelenmeye başlandı. İncelenen bu fenomenlerin başında Hasret ve Tayyar Öz çifti gelirken onu Şulemsi ve Yasin Türk çifti takip ediyor.

Feyza Altun, Hasret ve Tayyar çiftiyle ilgilenirken Özgür Demirtaş da Şulemsi ve eşi Yasin Türk çiftiyle ilgilendi. Demirtaş, önceki gün Şulemsi ve eşine ait olduğu iddia edilen mal varlığını paylaşmasıyla gündeme gelmişti.

Şule Kayatürk, kendisine yöneltilen bu iddialar karşısında sosyal medya hesabından “alaycı” görüntüler paylaştı.

Ancak sosyal medya fenomeni Şulemsi, hakkında ortaya atılan iddialar karşısında bugün de “komik” görüntüler paylaşmaya devam etti.

Şule Kayatürk, evinde akşam haberlerini izlerken bir görüntü paylaştı. Videodaki detay ise televizyonda haklarında ortaya atılan iddialara ilişkindi. Ancak daha ilginç bir detay da Şulemsi’nin bu haberi izlerken yırtık çoraplarını da çerçevelemesiydi.

İşte Şulemsi’nin o anları paylaştığı video?

Şulemsi, yukarıdaki paylaşımına ek olarak iş yerinin önünde oyuncak helikopter uçurarak aleyhindeki tartışmalarla dalga geçti.?

korganhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu